What Women Want

Health & Beauty | Fashion | Lifestyle | Culinair

What Women Want Rotterdam

 “The best things in life are free. The second best things are very, very expensive.” – Coco Chanel

16 jaar geleden werd What Women Want magazine gelanceerd. Een stijlvol magazine voor vrouwen, dat drie keer jaar verschijnt, met de leukste, hipste en meest exclusieve zaken in Rotterdam en omstreken. Als geen ander weten wij de verwende consument te verleiden en te koppelen aan het exclusieve aanbod van bijzondere regionale ondernemers.

What Women Want

Rotterdamse horeca

What Women Want heeft veel affiniteit met de Rotterdamse horeca. Niet voor niets zijn vele trendy horecazaken vertegenwoordigd in ons magazine. En niet voor niets maakt What Women Want nu ook deel uit van The Hospitality Factory. Naast ons magazine lanceren wij eind dit jaar een fotoboek met Rotterdamse restaurants, cafés en bars. Want de Rotterdamse horeca bruist!

Vol gas vooruit!

What Women Want gaat vol gas vooruit. Naast ons geprinte magazine, zijn we ook volop te volgen op Facebook en Instagram. En vind je alle toonaangevende zaken en nieuwste aanwinsten op het gebied van health & beauty, fashion, lifestyle en culinair op onze website.

What Women Want Wednesday

Nieuw! Wij nodigen je graag uit voor de What Women Want Wednesday… Woensdagen die in het teken staan van alle Waanzinnige dingen in het leven. Iedere keer organiseren wij wat anders. Volg ons op Social media en meld je aan. Alleen of met vriendinnen.

 

What Women Want
What Women Want
What Women Want
What Women Want
What Women Want

What Women Want
Alles wat vrouwen willen!

Contactformulier


    Contact opnemen

    Ben jij een ondernemer in de regio Rotterdam? En wil jij jouw zaak ook presenteren in ons beeldbepalende magazine, op onze website en via onze social media? Neem dan contact op met Gertjan Smit (06 41 840 714) of Robin Palms (06 21 834 784) of mail naar info@whatwomenwantweekly.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!