UPTA Horeca Automatisering

Marktleider in kassaoplossingen

Horeca automatisering in de breedste zin van het woord

UPTA Horeca Automatisering biedt voor elk segment binnen de horeca een passende automatiseringsoplossing op maat, aangepast aan uw behoefte en budget. Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa (kasregister) of een geavanceerd afrekensysteem, wij leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat ons professionele team klaar om u support te verlenen, op afstand of bij u op locatie.

Horeca automatisering

Innovatief product voor ieder segment

UPTA is dealer van het unTill® kassasysteem en Nostradamus. Hierdoor kunnen wij elk segment binnen de horeca voorzien van een innovatief product. Bent u eigenaar, manager, inkoper of ICT ‘er bij een hotel, restaurant, snackbar, grand café, vakantiepark, pretpark , bioscoop, sportcomplex, zorginstelling of een ander horeca (gerelateerd) bedrijf? Wij zijn uw gesprekspartner!

unTill kassasysteem: oplossing op maat

Met unTill® kiest u een betrouwbaar en solide kassa. Wij vinden het belangrijk dat u niet uw werkwijze hoeft aan te passen aan de kassa. De automatisering wordt zó ingericht dat het in uw organisatie optimaal rendeert. U bepaalt de werkwijze en wij richten het voor u in! De software wordt ontwikkelt door horecaspecialisten. Onze consultants en installateurs begrijpen de horeca en zullen uw werkwijze bestuderen. Tevens kunnen wij met onze kennis en ervaring een gedegen advies geven over de inrichting van uw systeem.

Nostradamus: complete applicatie voor managers

Nostradamus draait volledig in ‘the cloud’, in een beveiligde omgeving. U heeft dus altijd en overal live toegang tot de oplossingen. Op elke computer, maar ook op tablet en smartphone. Een complete applicatie voor management, ondersteund met apps voor alle medewerkers. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. De software van Nostradamus is gebruiksvriendelijk ingericht, gebaseerd op input van gebruikers. Een persoonlijk dashboard, frisse stijl en heldere navigatie zijn daarvan het resultaat. En we blijven ontwikkelen en met u meedenken.

UPTA Horeca Automatisering: kassaoplossingen voor ieder segment en ieder budget binnen de horeca.

UPTA Horeca Automatisering

UPTA Horeca Automatisering: kassaoplossingen voor ieder segment

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken voor een demo? Neem dan contact op via 0113 – 626344 of mail naar verkoop@upta.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een kijkje nemen in onze webshop met een compleet aanbod van kassasystemen.