Stone Company

Uw specialist op het gebied van exclusief sanitair en maatwerk design

Stone Company heeft een passie voor uitdagende woonprojecten. Al meer dan 20 jaar zijn wij uw expert op het gebied van maatwerk design en exclusief sanitair. Of het nu uw badkamer, woonkamer, hal, keuken of uw zwembad betreft, wij denken met u mee en zorgen dat wij uw ruimtes op een verrassende en luxe wijze aankleden. Geen standaard inrichting, geen doorsnee aankleding, maar comfort en maatwerk op het hoogste niveau. Door een combinatie van maatwerk, vakmanschap, mooie materialen en technieken, kunnen wij vrijwel al uw woonwensen laten uitkomen. Daag ons uit om uw ruimte comfort en klasse te geven!

Luxe projectinrichting op maat

Onze kracht ligt in onze samenwerking met u. Uw wensen vertalen wij in een maatwerk design. Projectinrichting op maat. Van ontwerp tot oplevering.  Zowel voor nieuwbouw als renovatie benaderen wij de ruimtes in uw pand op een verrassende manier en combineren deze met comfort en luxe. Maatwerk op het hoogste niveau is wat wij u leveren.

 

Exclusieve sanitairmerken

Stone Company is de specialist op het gebied van exclusief sanitair en exclusieve materialen. Ons assortiment bestaat uit de luxere sanitairmerken en biedt op het gebied van stijl voor ieder wat wils. U vindt bij ons een exclusief assortiment aan luxe badkamers, tegels, natuursteen, sanitair, badkamer accessoires, houten vloeren, kalkverf en deurbeslag. Doordat wij  concept store zijn van onder andere JEE-O en tevens dealer van CEA, Mina, GESSI, Sunshower, Jacuzzi en vele andere merken, kunnen wij al uw woonwensen waarmaken.

Stone Company in Rotterdam

Sinds 1997 ontwerpen wij in een sfeervolle ambiance vanuit Rotterdam uw woonwensen. Vanuit Hospitality Factory, in het voormalige Kitsch&Kunst-gebouw, bieden wij u een exclusief assortiment en realiseren wij welk project dan ook. Ook voor uw totaalproject kunt u bij ons terecht. Krijg inspiratie voor uw badkamer, woonkamer, hal of toilet via onze webshop www.stonecompany.nl. U bent van harte welkom in onze showroom  aan de Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam.

Stone Company
Stone Company
Hospitality Factory

Stone Company is uw specialist in exclusief sanitair en maatwerk design

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om te komen kijken in onze showroom bij Hospitality Factory in Rotterdam? Neem dan contact op via 010 – 2857585 of mail naar info@baden-in-luxe.nl . U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.