Avontuur by Blachere

Stijlvolle feestverlichting en kerstdecoratie
Light up your image!

Bent u op zoek naar stijlvolle feestverlichting of kerstdecoratie voor in uw showroom, het winkelcentrum, de winkelstraat, uw bedrijfspand of tuin? Avontuur is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van innovatieve feestverlichting en kerstdecoratie. Wij zetten uw project letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Stijlvol en betaalbaar. U maakt van uw winter – en kerstpresentatie een echt visual statement als u kiest voor Avontuur.

Uw project in de spotlights

Op een innovatieve, creatieve en effectieve wijze plaatst Avontuur uw project in de spotlights. Dit doen wij op verschillende manieren zoals straat overspanningen, paal/gevel ornamenten, boomverlichting, lichtstrengen, kerstbomen en kerstdecoratie. Uw wensen en ideeën vertalen wij naar een stijlvolle feestverlichting en kerstdecoratie. Niemand die uw door ons verlichte en gedecoreerde project zal ontgaan. Dus: light up your image!

Value for money

U krijgt bij Avontuur ‘value for money’: een winterpresentatie zoals u nog nooit heeft gehad voor een betaalbare prijs. Vaak op basis van full service verhuur. Al meer dan 25 jaar lopen wij voorop in de markt en zijn wij innovatief in het creëren van een ‘warm winter welkom’. Vanuit uw wensen bedenken wij de mooiste, meest creatieve en stijlvolle decoraties. Avontuur is uw betaalbare specialist op het gebied van winter- en kerstdecoratie.

Partner Blachere

Avontuur vertegenwoordigt exclusief in Nederland Blachere, Europa’s marktleider in decoratieve verlichting. Vele organisaties gingen u voor in het laten verzorgen van hun winter- en kerstpresentatie door Avontuur. Organisaties zoals de NS, Schiphol, Bijenkorf, Casino’s, maar ook complete binnensteden als Alkmaar, Maastricht, Amsterdam, Hoorn en Roermond. Kijk op onze website voor een weergave van onze projecten.

Light up your image met Avontuur feestverlichting en kerstdecoratie

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om te komen kijken in onze showroom in Wijdenes? Neem dan contact op via 0229 – 501 222 of mail naar info@avontuur.net . U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.