M&A SYSTEMS

Keukentechniek voor professionals

M&A Systems is ruim 15 jaar uw adviseur en leverancier van grootkeukentechniek met professionele keukeninrichting. Wij bieden u flexibele en functionele oplossingen voor uw professionele horeca keuken. Wat voor grootkeuken of keukenapparatuur u ook wenst voor uw café, restaurant, instelling, fast food- of bedrijfsrestaurant, wij leveren het u. Geen bedrijfskeuken is te groot of te klein, wij bedenken de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van het begin tot het einde. Van advies en ontwerp tot plaatsing, onderhoud en service. Samen met u komen wij tot het beste resultaat.

Uw deskundige adviseur voor uw professionele keukeninrichting

Wij zijn uw deskundige adviseur in hoogwaardige grootkeukentechniek. Door onze gespecialiseerde kennis en expertise vertalen wij uw behoefte naar de professionele keukeninrichting die bij uw bedrijf past. Voor elke keukentechnische vraag kan M&A Systems een adequate oplossing aandragen. Of het nu gaat om een turn key project, losse horeca apparatuur of een complete keukeninrichting, wij bieden u altijd een maatwerk oplossing.

Expert in fastfood keukens

M&A Systems is expert in fastfood keukens en fastfood keukentechniek. Wij kennen uw sector. Als geen ander weten wij welke professionele keukeninrichting bij uw fastfood bedrijf past. En hoe u uw fastfood keuken het meest efficiënt kunt inrichten. Want efficiëncy, snelheid en praktische toepasbaarheid is waar het in uw fastfood keuken om draait. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Uw importeur en leverancier van grote merken

M&A Systems is importeur en leverancier van alle grote merken op het gebied van grootkeukentechniek. Hierdoor bent u voor al uw keuken apparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A Systems vindt u alles wat u nodig heeft voor uw professionele horeca keuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat!

Onderhoudscontract

M&A Systems biedt u na oplevering een compleet preventief onderhoudscontract. Onze gespecialiseerde technici lichten één of tweemaal per jaar uw grootkeuken uitgebreid door op prestatie en functionaliteit. Een gerust gevoel en garantie voor veilig en optimaal werken! U kunt onze M&A Servicedienst 24/7 bereiken via ons gratis servicenummer.

professionele keukeninrichting

Eten is een beleving en brengt mensen samen.
Het bereiden van eten moet ook een beleving zijn.

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om te komen kijken in onze showroom bij Hospitality Factory, Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam? Neem dan contact op via 010 – 303 88 75 of mail naar info@ma-systems.nl . Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen voor de professionele horecakeuken zien en adviseren u graag over de bij uw bedrijf passende grootkeukentechniek. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.