Hospitality Factory op Gastvrij Rotterdam

By september 7, 2016Hospitality Factory
Hospitality Factory op Gastvrij Rotterdam

Van 19 t/m 21 september staat Hospitality Factory op Gastvrij Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is dè horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Wij nodigen u van harte uit deze vakbeurs te bezoeken. In Ahoy kunt u genieten van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in uw horecabedrijf. Er zijn 340 exposanten, 140 workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Kortom: u bent een dag uit en krijgt een compleet aanbod producten en diensten voor uw eigen bedrijfsvoering.

Namens Hospitality Factory staan op Gastvrij Rotterdam: M&A Systems, Horecaadviesbureau.nl, Concepts of Living, Avontuur by Blachère, Frijo Lichtreclame, Maretti Lighting en DaphneCommunicatie. Kijk voor meer informatie over de horecavakbeurs op http://www.gastvrij-rotterdam.nl/

Als u interesse heeft in het bezoeken van Gastvrij Rotterdam, dan hebben wij namens Hospitality Factory nog enkele entreekaarten voor u beschikbaar. Like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/HospitalityFactory/ en laat onder het bericht over Gastvrij Rotterdam een reactie achter. Wij hebben maximaal 2 kaarten per persoon beschikbaar.

Tot de 19e, 20e of 21e september!