G&S Furn

Your partner in furniture

G&S Furn breidt uit en opent zijn deuren in Rotterdam!

G&S Furn heeft naast zijn vestiging en logistiek centrum in Ouddorp, ook zijn intrek genomen in het 3500 vierkante meter tellende inspiratiecentrum van de Hospitality Factory in Rotterdam.

“Het concept van de Hospitality Factory sprak ons aan, want het biedt een inspirerend beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening. En dat alles onder 1 dak”

Gerenommeerde speler op meubelgebied

G&S Furn is al meer dan 10 jaar een gerenommeerde speler op meubelgebied voor de Hospitality markt. Haar enorm brede collectie bevat zeer sfeervolle producten voor zowel binnen als buiten. De gastvrijheidsgedachte vindt zijn oorsprong in de horeca. Tegenwoordig geldt de collectie ook als inspiratiebron voor zorg, onderwijs, bedrijfsleven, leisure en retail.

Keuze van inrichting maakt het verschil

Wij geloven dat een goede keuze van uw inrichting, welke branche het ook betreft, een sleutelrol vervult bij de sfeer- en smaakbeleving en dat u daarmee het echte verschil kunt maken. Voor uw gasten, uw medewerkers en voor uzelf.

Begeleiding project van start tot finish

G&S Furn begeleidt uw project van start tot finish. Wij staan voor u klaar: van fris idee tot feestelijke opening. Laat onze vernieuwde showroom uw verrassen en inspireren. U vindt ons op de Bergse rechter Rottekade 1 in Rotterdam.
De koffie staat voor u klaar!

G&S Furn
G&S Furn
G&S Furn
G&S Furn
G&S Furn

Wilt u ook een sfeervolle inrichting?

Contactformulier


    Contact opnemen

    U krijgt pas echt een idee van de kwaliteit en ons vakmanschap als u langskomt in onze showroom. Onze deskundige, creatieve mensen, schetsen met passie en kennis en uw wensen, uw concept en uw budget, graag uw toekomstige inrichting! Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om te komen kijken in onze showroom? Neem dan contact op via 0187-79 50 46 of mail naar info@gsfurn.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.