Sharp Gietvloeren

Topkwaliteit gietvloeren tegen een eerlijk tarief!

Sharp Gietvloeren

  Sharp Gietvloeren is uw partner bij uw keuze voor een kwalitatief hoogwaardige gietvloer. Of het nu gaat om polyurethaan of epoxy gietvloeren, cementgebonden gietvloeren (beton cire, micro cement), biopolymeren, betonlooks, vloeibaar marmoleum of mortelvloeren… bij ons kunt u terecht voor elke soort gietvloerafwerking. Samen met u kijken wij welk vloersysteem het beste past bij uw vraag en situatie. Wij geven u een maatwerk advies zodat u jarenlang plezier heeft van uw gietvloer.

Gietvloer

De juiste gietvloer voor uw bedrijfsruimte

Met meer dan 25 jaar gietvloer ervaring weten wij precies welk vloersysteem het beste bij uw bedrijf en bedrijfswerkzaamheden past. Daarbij voldoen onze gietvloeren uiteraard aan alle wettelijke eisen en meer. Sharp gietvloeren voorziet uw bedrijf van de juiste gietvloer. Wij leveren gietvloeren voor openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen, etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelenindustrie, zware- en lichte industrie en woonhuizen. Wilt u weten of wij uw bedrijf kunnen voorzien van één van onze prachtige kunstharsvloeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Alles voor het onderhoud van uw gietvloer

Ook voor het onderhoud van uw gietvloeren kunt u bij ons terecht! Hiervoor kunnen wij u een passend onderhoudscontract aanbieden. Wij zorgen dan voor het periodiek onderhoud van uw vloer en assisteren u met het dagelijks onderhoud. Wilt u het onderhoud zelf doen? Geen probleem. Ook daarin adviseren wij u en leveren wij u eventueel de onderhoudsproducten. Neem contact met ons op voor de juiste producten.

Gietvloer
Gietvloeren
Gietvloer
Gietvloer
Gietvloer

Sharp gietvloeren, voor uw topkwaliteit gietvloer

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken in onze showroom in Hospitality Factory in Rotterdam? Neem dan contact op via 010 261 3420 of mail naar info@sharpgietvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.