FriJo lichtreclame

Professionele lichtreclame en gevelreclame

Lichtreclame, net als alle buitenreclame, moet gezien worden. En mág ook gezien worden, wanneer het door een vakkundig bedrijf is gemaakt. FriJo Lichtreclame is sinds 1960 specialist in alle aspecten van lichtreclame en aanverwante reclame uitingen als lichtbakken, LED reclame, Neon reclame en doosletters. Met de grootste zorg helpen wij u bij het uitdenken en realiseren van uw reclame-uiting. Wij werken met alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmensen. Uw reclame is namelijk onze reclame. Zo hebben wij al honderden gevels, ramen, borden en auto’s voorzien van opvallende en duurzame lichtreclame of andere reclameboodschappen.

55 jaar ervaring aan lichtreclame

Sinds 1960 vertaalt FriJo Lichtreclame uw idee in korte tijd tot een creatieve en eigentijdse reclame uiting. Alle benodigde disciplines, van ontwerp tot productie, hebben wij hiervoor in huis. De uiteindelijke montage van de reclame uiting voert ons ervaren team voor u uit. Nádat de benodigde vergunningen, die wij voor u hebben aangevraagd, zijn goedgekeurd. Ook na de installatie van een lichtreclame laten wij u niet in het donker staan en komen wij regelmatig terug voor onderhoud en controle. U zal ondervinden dat wij nog nooit te licht werden bevonden door onze tevreden klanten.

Gevelreclame

Laat in 1 oogopslag zien wat uw kantoor of winkel te bieden heeft en waar u voor staat. Met een verlichtte reclame is uw pand of ingang 24/7 zichtbaar. Bij gevelreclame gaat het allemaal om herkenbaarheid en zichtbaarheid. Laat uw huisstijl en visie door ons vertalen naar een passende uiting op de gevel van uw pand. Zodat u herkenbaar bent bij uw huidige en toekomstige relaties. Met een mooie unieke gevelreclame kunt u een onvergetelijke indruk maken.

Promotiematerialen, bewegwijzering en Belettering

Promotiematerialen: uw actie krijgt pas aandacht wanneer u deze naar buiten toe promoot. Kleed uw winkel aan of laat uw actie gelden met full-color geprinte promotiematerialen.

Belettering: Uw bedrijfswagens rijden rond. U kunt ervoor zorgen dat uw bedrijf wordt gezien. Laat uw bedrijfswagens beletteren met full-color geprinte folie of met een magneet sticker.

Bewegwijzering: elke winkelier, klant of zakenrelatie wil recht op zijn doel af. Zorg dat uw kantoor of winkel direct de juiste weg wijst naar de parkeerplaats, de juiste afdeling of het toilet.

FriJo lichtreclame
FriJo lichtreclame
FriJo lichtreclame
FriJo lichtreclame
FriJo Lichtreclame

Professionele lichtreclame en gevelreclame voor uw bedrijf

Contactformulier


    Contact opnemen

    Benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame en buitenreclame voor uw organisatie? Met gepaste trots durven wij te beweren dat FriJo Lichtreclame iets kan toevoegen aan uw product, bedrijf of dienst. Wij zorgen dat uw idee met de juiste lichtreclame zichtbaar is. Ook in het donker. Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 310 50 40 of mail naar mail@frijo.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.