Maretti Lighting

Betaalbare designverlichting op maat

In de hospitality branche zijn originaliteit en eigenheid bepalend voor de uitstraling en het succes van uw onderneming. U wilt zich onderscheiden binnen uw segment en het bezoek van uw klanten onvergetelijk maken. Elk project is voor ons daarom een unieke uitdaging. Met een op maat gemaakt lichtplan, ingevuld met originele verlichtingsontwerpen, zorgen wij dat uw hotel, restaurant, bar of resort zich onderscheidt op het gebied van beleving en sfeer. Ons lichtplan sluit naadloos aan bij de architectonische kenmerken van uw pand, weerspiegelt de stijl van de designer en vertaalt uw wensen tot in detail.

“Goed luisteren naar de klant is het belangrijkste begin voor het mooiste eindresultaat!”

designverlichting

Persoonlijke aandacht en uniek design

Onze grootste kracht is de persoonlijke benadering van elk nieuw project. Onze lichtadviseurs zetten uw wensen om in een betaalbaar lichtconcept, passend bij uw budget. Wij leveren betaalbare ontwerpen uit onze eigen collectie en kunnen elk gewenst ontwerp speciaal voor u vervaardigen. Van onopvallend aangebrachte LED-lijnen met een spectaculair resultaat tot enorme blikvangers die een geheel eigen identiteit geven aan uw interieur.

Onbegrensde mogelijkheden in ontwerp

Door voortdurende technische innovatie vergroten wij de ontwerp- en toepassingsmogelijkheden van verlichting. Topdesigners en architecten kiezen daarom wereldwijd voor een hechte samenwerking met Maretti Lighting; door hen ontworpen armaturen worden door ons in eigen fabriek geproduceerd. Zo behouden zij de volledige creatieve controle over hun projecten en ontstaat de perfecte synergie tussen styling, architectuur en verlichting.

“Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”

Totaalconcept

Onze aanpak is uniek. Wij ontzorgen u als klant door het aanbieden van een totaalconcept. Wij managen het hele verlichtingstraject, van ontwerp tot realisatie. Bij grote projecten hebben wij al bij aanvang van het bouwproces nauw contact met aannemer en architect en komen zo tot de beste lichtoplossingen. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Een geplande opleverdatum is dan ook meer dan een streven, het is een afspraak. Wij doen wat we beloven.

Maretti Lighting; Nederlands grootste specialist in stijlvolle en innovatieve projectverlichting.

designverlichting
designverlichting
designverlichting
designverlichting
designverlichting

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert
betaalbare designverlichting

Contactformulier


    Contact opnemen

    Graag nemen wij u mee in onze wereld van projectverlichting. Op onze website vindt u vele foto’s  van onze projecten in binnen- en buitenland. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden voor úw onderneming. Wij nodigen u ook van harte uit om een bezoek te brengen aan ons pand en leiden u graag rond door onze showrooms en de diverse boardrooms van de designers met wie wij samenwerken. Neem contact op via 036 – 532 66 12 of mail naar postbus@maretti.com of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.