DaphneCommunicatie

Voor uw website & social media

Uw bedrijf online zichtbaar en online vindbaar!

U heeft het enorm druk met uw (horeca)bedrijf. Eigenlijk komt u handen te kort. Aan uw website en social media komt u al helemaal niet toe. Een gemiste kans! Uw website en social media gaan voor u werken als u deze op de juiste manier inzet. Een goede klantgerichte, SEO website en juiste inzet van social media zorgen ervoor dat uw bedrijf online zichtbaar en online vindbaar is. Met als resultaat: meer klanten en meer omzet! DaphneCommunicatie bouwt voor u een maatwerk website die past bij de uitstraling van uw bedrijf. DC zorgt voor uw online zichtbaarheid en vindbaarheid door ook uw social media voor u te regelen.

online zichtbaar met DaphneCommunicatie

Website die resultaat oplevert

De website die u nu heeft, wat doet die voor u? Levert uw website u conversie, resultaat, op? Zeker binnen de hospitality branche zoeken klanten online. Hoe ziet uw bedrijf eruit? Wat staat er op het menu? Wat is de sfeer? Hoe zijn de beoordelingen van voorgaande klanten? Een goede website die de sfeer uitademt van uw bedrijf is essentieel om online te overtuigen. DaphneCommunicatie houdt rekening met de psychologie van de bezoekers op uw website en maakt voor u een conversiegerichte website die resultaat oplevert.

Responsive website

Weet u hoeveel bezoekers u op uw website misloopt als uw website niet responsive is? Meer dan 50% van de zoekers op het internet zoekt momenteel mobiel. Als uw website daar niet op is aangepast loopt u dus omzet mis. Want Google laat uw website niet langer op zoekwoorden zien in de mobiele zoekresultaten als uw website niet responsive is. DC maakt voor u een responsive maatwerk website, zodat uw website op alle devices goed te lezen is.

Website met klantgerichte teksten

Een mooie website, is nog geen goede website! Want wat heeft u aan een prachtige website, als bezoekers hun behoeften niet vervuld zien door aansprekende, klantgerichte webteksten? Die bezoekers verdwijnen weer even snel als ze gekomen zijn. Zonder actie, zonder aankoop.

SEO website

Website optimalisatie (SEO) maakt van zoekers op het internet, bezoekers van uw website. Uw potentiële klanten tikken hun zoekwoorden in op het internet. En wat wilt u dat ze vinden? Uw website, uw bedrijf! SEO zorgt dat u online zichtbaar en online vindbaar bent. SEO zorgt ervoor dat zoekers op het internet uw website vinden en niet die van uw concurrenten. DaphneCommunicatie levert u een complete website. Niet alleen het design en omhulsel, maar een SEO website op basis van keywordonderzoek met klantgerichte en SEO content.

online zichtbaar met DaphneCommunicatie
online zichtbaar met DaphneCommunicatie

Inzet van social media

Uw website gaat voor u werken door online zichtbaar te zijn door de inzet van social media. Een website is geen middel op zich. Uw website zorgt in combinatie met uw social media strategie voor online succes. Het is een gemiste kans als u uw social media niet goed of zelfs helemaal niet onderhoudt. De inzet van social media zorgt voor uw online zichtbaarheid en vindbaarheid, vertrouwen, bekendheid, profilering van uw bedrijf, uitbreiding van uw netwerk, meer bezoekers op uw website, nieuwe klanten… Kortom: resultaat! Daphnecommunicatie helpt u met het bedenken van een succesvolle social media strategie en neemt u de uitvoering daarvan desgewenst uit handen.

online zichtbaar met DaphneCommunicatie
online zichtbaar met DaphneCommunicatie
online zichtbaar met DaphneCommunicatie
online zichtbaar met DaphneCommunicatie
online zichtbaar met DaphneCommunicatie

Hoe succesvol is uw website?
Is uw bedrijf online zichtbaar en online vindbaar?

Contactformulier


    Contact opnemen

    DaphneCommunicatie levert u een complete website. Niet alleen een mooi design, maar een conversiegerichte SEO website op basis van keywordonderzoek met klantgerichte en SEO teksten. Wilt u meer informatie over wat DaphneCommunicatie voor u kan betekenen? Wilt u online zichtbaar en online vindbaar zijn met een mooie nieuwe website? Neem dan contact op via 06 – 36122970 of mail naar info@daphnecommunicatie.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.