Concepts of Living

Woninginrichting en bedrijfsinrichting met allure!

In het hart van Tims Limonadefabriek bevindt zich op de voormalige locatie van Kitsch & Kunst de nieuwe en inspirerende showroom van Concepts of Living. Wij realiseren totaalconcepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt met een perfecte balans tussen architectuur en interieur. Bij Concepts of Living vindt u woninginrichting met allure! Onze stijlvolle showroom is een inspiratiebron voor uw interieur. Binnenhuisarchitect Richard Pierot brengt uw woonwensen in kaart en vertaalt deze naar een inrichting die bij u past.

Binnenhuisarchtiect Richard Pierot

Onze binnenhuisarchitect en ontwerper Richard Pierot staat met zijn team voor u klaar om u een totaaladvies te geven voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Of u nu binnen of buiten uw leefomgeving wilt restylen of uw bedrijf van een nieuwe look wilt voorzien, Richard Pierot ontwerpt voor u een stijlvol interieur of exterieur. Een nieuwe werk- of woonomgeving waar u zich thuis voelt en waar u uw wensen en voorkeuren in terug vindt.

Vertaling van uw wensen

Concepts of Living luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een plattegrond. Richard kijkt daarbij naar de situatie op uw kavel. Hoe ligt uw woning? Hoe valt het licht? Daarna bespreken wij samen met u de mogelijkheden en ideëen. Wilt u een separate eetkamer of niet? Wilt u een afgesloten keuken of wilt u deze juist bij het woongedeelte betrekken? Met een moodboard laat u zien welke stijl bij u past. Vervolgens ontvangt u een tekening met de indeling en inrichting die volledig aansluit bij uw wensen.

Begeleiding van A tot Z

Concepts of Living begeleidt u, als u dat wenst, bij uw project vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering. Zo kunt u alles uit handen geven met een een prachtig interieur of exterieur als resultaat.

Concepts of Living

Concepts of Living, voor een stijlvol interieur of exterieur

Contactformulier


    Contact opnemen

    Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken met Richard Pierot in onze showroom in Hospitality Factory in Rotterdam? Neem dan contact op via 010 – 3060900 of mail naar info@conceptsofliving.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.